Stiai ca poti face pre-register la aplicatiile din Google Play?

In caz ca nu stiai, data viitoare cand afli despre o aplicatie interesanta de pe Google Play vei putea face pre-register. Cand aceasta va deveni disponibila in Market, Google iti va trimite un mesaj amintindu-ti de optiunea ta iar tu vei putea sa o descarci sau sa o cumperi, in functie de tipul aplicatiei.

Pana in acest moment, prima aplicatie pentru care poti face pre-register pe Google Play este Terminator Genisys: Revolution, un joc care va fi lansat dupa premiera filmului cu acelasi nume.

terminator-genesys-preregister

Trebuie retinut ca este optiunea developerilor de a pune o aplicatie in Google Play cu butonul de pre-register. Google ofera aceasta optiune pentru ca developerii sa poata maximiza interesul fanilor pentru aplicatia respectiva.

Daca apesi pre-register nu inseamna ca trebuie sa cumperi neaparat aplicatia si poti anula aceasta optiune oricand doresti.

sursa: theverge.com

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*