Galileo pune iOS in miscare

galileo_featured

De cativa ani incoace trendul tehnologiei a fost acela de a acorda o mai mare libertate de miscare utilizatorului si de a transforma clasicul loc de munca intr-o experienta unica. Cu toate acestea s-a gasit cineva sa considere ca tehnologia este inca limitata cand vine vorba de miscare si astfel a aparut Galileo, un proiect lansat prin platforma Kickstarter.

galileo iOS
Galileo este un mecanism revolutionar care poate fi controlat de sistemele iOS si care ofera posibilitati infinite de rotatie si nu numai.  Cu doar o miscare a degetului pe ecran Galileo reactioneaza orintandu-se conform dorintelor transformand iPhone sau iPod Touch intr-o experienta interesanta pentru fotografie, cinematografie, retele de socializare si video conferinte.

Un alt lucru pe care  il consider interesant in privinta acestei tehnologii este faptul ca oricine poate folosi Galileo SDK pentru a integra facilitatile sistemului Galileo in oricare alt proiect.

galileo_robot

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.