Galaxy S3 s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare

Galaxy S3 a facut fara dar si poate o impresie foarte buna pentru cumparatorii de produse samsung. Are niste caracteristici impresionante care il transforma intr-un smartphone pe care toata lumea si-l doreste. Conform siteului waleg.com, Presedintele Samsung – J.K. Shin a dezvaluit, intr-o conferinta de presa, ca Samsung a vandut in primele 2 luni de la lansare peste 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S3.

Dupa mine, vanzarea a 10 milioane de unitati intr-un timp atat de scurt este o realizare impresionanta pentru Samsung, mai ales ca n-au reusit acest lucru cu Galaxy S2. In cazul acestuia, a fost nevoie de 5 luni ca sa se ajunga la 10 milioane de unitati vandute.

Galaxy S3

In momentul de fata, Galaxy S3 este unul dintre cele mai vandute smartphone-uri, la nivel global iar multi sunt de parere ca Apple va lansa cat de curand un competitor pe aceasta piata. Chiar daca va face acest lucru, nu cred ca Galaxy S3 va fi inlocuit atat de usor.

Dintre caracteristicile cu care Galaxy S3 isi atrage clientii, enumeram ecranul masiv de 4,8inchi, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, camera de 8MP la spate si camera de 1,9MP frontala cat si un procesor quad-core Exynos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.