FlipBooKit te transforma intr-un mic artist

Uitandu-ma la proiectul de pe kickstarter pe care doresc sa vi-l prezint in continuare  mi-am adus aminte de orele plictisitoare din liceu, stiti voi care,  acelea de dinainte de vacante, in care minutele se dilata spre infinit. Nu mai dadeam nici o atentie profesorului si mazgaleam cartile cu tot felul de desene si uneori alcatuiam mici animatii, desenand cate o ipostaza pe fiecare foaie, ca apoi sa dau drumul la pagini rapid. 


Cam asa se prezinta si acest proiect care a fost prezentat la Maker Faire din 2012 si care datorita unui interes din partea vizitatorilor s-a transformat intr-un proiect ambitios si care are nevoie de fonduri.

FlipBooKit  poate fi obtinut atat in varianta clasica, cu manivela, cat si in varianta motorizata. Cea din urma putand fi conectata la un sistem de mai multe mecanisme ce pot fi programate sa actioneze la un anumit timp, astfel creandu-se mici opere de arta originale.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de kickstarter a proiectului.

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.