Cand va lansa oare eMag categoria Supermarket?

UPDATE – Sectiunea SUPERMARKET eMAG a fost lansata astazi. Vezi ce produse poti cumpara, in functie de zona in care te afli.

In urma cu ceva vreme, eMag a lansat categoria auto – cu produse pentru masini. Se pare ca oamenii de acolo nu stau degeaba si vor lansa cat de curand si sectiunea SuperMarket in colaborare cu un important lant de SuperMarketuri De aici iti vei putea cumpara produse alimentare si cam tot ce gasesti intr-un Supermarket.

Anuntul nu a fost facut in mod oficial, probabil ca inca se lucreaza la aceasta categorie. In comentariile unui articol aparut pe ArenaIT se mentioneaza ca platforma este disponibila doar angajatilor in prima faza, urmand ca atunci cand va primi unda verde sa fie disponibila tuturor. Se pare ca intr-un newsletter a aparut si imaginea de mai jos:

emag supermarket megaimage

Dupa cum bine stiti obisnuim sa facem recomandari pentru produse din categoria IT, folosind linkurile afiliate de la profitshare.ro. Astazi am gasit primele comisioane obtinute in urma cumparaturilor de produse alimentare.

Stim ca va trece o buna perioada de timp pana colaborarea aceasta va trece peste pragul de test si suntem entuziasmati ca vom putea face si mai multe cumparaturi de pe eMag.ro

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. eMAG va vinde in curand si produse de supermarket de la Mega Image – Bogdan Alupoaie
  2. eMag Supermarket

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.