Primeste Dropbox o finantare de 250 milioane de dolari?

La doar o saptamana distanta de o intrerupere a serviciului destul de serioasa, compania care ofera stocarea fisierelor in cloud se pare ca a primit o finantare de 250 de milioane de dolari facand ca valoarea companiei sa ajunga undeva la 10 miliarde de dolari.

ID-100134137-dropbox-cloud-storagePotrivit articolului din Wall Street Journal, fondul de investitii BlackRock, impreuna cu alti investitori a pornit aceasta noua runda de finantare. Dropbox Inc. si BlackRock nu au confirmat aceste zvonuri insa.

Conform datelor primite de la Dropbox, compania americana, fondata in 2007 ar avea undeva la 200 de milioane de utilizatori din toata lumea. Daca aceasta finantare este confirmata, banii ii vor ajuta pe cei de la Dropbox Inc. sa lupte cu rivalii din tehnologia clodu-storage ca Box, SkyDrive, Google Drive si Apple iCloud.

“Cloud Computing Devices” image courtesy of [jscreationzs] / FreeDigitalPhotos.net”.
sursa articol

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*