Cum functioneaza cremele de protectie solara?

Temperaturile de afara sunt extrem de ridicate si toata lumea e la plaja. Pe cat de relaxant si linistitor poate fi un drum pe litoral si o zi pe plaja, toata lumea recomanda folosirea cremelor de protectie solara. Nu conteaza daca ai o piele de culoare deschisa sau inchisa. Adevarul este ca expunerea indelungata la razele soarelui poate duce la arsuri, imbatranire prematura si cancer de piele.

Din fericire pentru noi exista crema de protectie solara care ar trebui folosita in tot decursul verii si nu numai cand mergem la plaja. Sa nu uitam ca batranii si copiii sunt afectati mai puternic de razele soarelui si trebuie sa foloseasca o crema de protectie solara mai puternica. Acum, ca ne credeti sau nu, si un geek merge la plaja pentru ca sa se bronzeze. Singura diferenta este ca el vrea sa afle cum functioneaza crema de protectie solara, inainte sa o foloseasca.

Mai jos aveti un filmulet care explica in detaliu de ce ar trebui sa folosim cremele de protectie solara si cum functioneaza acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.