Cosplay de la London Film & Comic Con

London Film & Comic Con a avut loc acum cateva saptamani si nu m-am putut abtine din a cauta cateva informatii, poze si filmulete de la eveniment. Ca la fiecare eveniment Comic Con, lumea pune suflet si pentru o zi se transforma in eroul lor preferat. De ce zic ca oamenii pun suflet? Simplu, unii dintre ei isi confectioneaza singuri costumele cu care se prezinta sau le cumpara la niste preturi destul de mari. Toata lumea se distreaza, e un eveniment pasnic unde ai ocazia sa te intalnesti cu actori din filme si din seriale TV (nu neaparat SF).

Mai jos aveti un filmulet facut de “The Heroes Alliance UK“, o organizatie non-profit pornita de un grup de oameni care facea costume pentru Cosplay si vor sa-si aduca aportul, sa arate celor care le poarta costumele ca toti fac parte dintr-o comunitate unita. Totul a fost filmat cu un Flycam 5000.

Cosplay Music video – I Just Want To Be a Superhero

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.