Bonsaiul care leviteaza

O companie din Japonia e decisa sa socheze lumea iubitorilor din bonsai. Compania cu sediul in Kyushu a strans pe Kickstarter peste jumatate de milion de dolari pentru sistemul de levitatie magnetica pentru bonsai. Bonsaiul care leviteaza este unic in lume.

Bonsaiul este un arbore pitic, miniaturizat artificial prin cultivarea lui intr-un vas putin adanc, cu putin pamant, ceea ce duce la atrofierea radacinilor, precum si prin taieri, legari si ligaturari ale tulpinilor si ramurilor, astfel ca pomul sa semene cu unul natural – dexonline.ro

floating bonsai
floating bonsai

Air Bonsai Garden a reusit sa stranga peste 780.000 de dolari pentru bonsaiul care leviteaza – proiectul lor pe Kickstarter (24.02.2016), dar mai sunt inca 5 zile pana cand perioada de finantare se termina.

Pe suportul magnetic pot fi asezati bonsai de pana la 250 de grame, din orice speciei. Dispozitivul este alimentat de adaptor AC. In functie de cati bani vrei sa oferi, pachetul Air Bonsai vine cu un kit ($200) ce include dispozitivul magnetic si un bonsai.

Cat despre design, poti alege ceva modern, handmade sau traditional, in functie de preferinte. Bonsaiul care leviteaza poate fi comandat incepand cu luna Aprilie 2016.

https://www.kickstarter.com/projects/1280002828/air-bonsai-create-your-little-star?ref=project_link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.