Board Games la pret redus, in fiecare zi, pe Lex Hobby Store

Se pare ca lucrurile devin interesante pentru fanii board games-urilor din Romania. Unul dintre cele mai importante magazine de jocuri de societate, a anuntat ca incepand cu data de 9 iulie 2014, in cadrul magazinului online de boardgames – Lex Hobby Store, vor aparea reduceri consistente in fiecare zi pentru cate un job.

Asadar, in fiecare dimineata de la ora 08.00, un produs va fi disponibil cu 20% reducere. Asta inseamna ca vor fi 364 de produse cu reducere de 20% (nu credem ca e vorba doar despre board games). Mai mult, Lex Hobby Store a anuntat ca va implementa un sistem de puncte de loialitate care pot fi folosite pentru a obtine reduceri.

O alta noutate este aparitia unor promotii de genul 2+1 in cadrul carora cumperi 3 jocuri, dar platesti numai 2 (cel mai ieftin dintre acestea este gratuit).

Atentie: stocurile sunt limitate si se merge pe sistemul “primul venit, primul servit”. Promotiile sunt valabile doar pentru comenzile online. Accesati Lex Hobby Store incepand cu 9 iulie!

lexshop-promotii-boardgames

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.