BioShock Infinite se apropie cu pasi repezi

Recunosc ca sunt destul de pretentios cand vine vorba de jocuri pe calculator, asta si datorita timpului destul de putin pe care mi-l pot permite pentru astfel de activitati. Un lucru pe care il apreciez la un joc este povestea. Nu ma intereseaza grafica sau daca e FPS, RPG sau alte categorii, povestea pentru mine face totul iar seria de jocuri Bioshock nu poate fi ignorata tocmai din acest motiv, si nu numai.

BioshockInfinite

Jocurile din seria Bioshock s-au remarcat in primul rand printr-o poveste complexa si o atmosfera cu totul deosebita iar cel de-al treilea titlu, BioShock Infinite, nu lasa garda jos.  Daca primele doua jocuri (Bioshock si Bioshock 2) au loc prin anii ’60 intr-un oras fictiv cu idealuri utopice, construit sub apa, de data aceasta actiunea este plasata in anul 1912, intr-un oras construit pe baza idealurilor Exceptionalismul American.

Recent a fost lansat un video cu primele 5 minute din joc.

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*